Zonder licht geen tuin!

Althans de helft van de tijd niet. Want de helft van onze tijd leven we in het donker en zien wij onze tuin dus niet. Met buitenverlichting geniet je het hele jaar door van je tuin. Of je nu binnen of buiten bent. Daarnaast is licht in de tuin praktisch én zorgt het voor een veilige woonomgeving.

tuinverlichting_2

Tuincreatie legt veel verlichting aan om de klant nog meer tuinplezier te bezorgen. Hiervoor hebben zij gekozen voor In-Lite verlichting. Voor een mooi verlichte tuin maak je eerst een lichtplan. Voor het slagen van het lichtplan is lichtbalans van belang. Meer informatie leest u ook in de brochure van in-lite.

Top 3 redenen voor buitenverlichting

  1. FUNCTIONEEL LICHT

    Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Buiten­verlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

  2. SFEERVOL BUITENLEVEN

    ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis.

  3. VEILIG MET LICHT

    Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.

Impressies gebruik tuinverlichting: